Biruni Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin bilişsel, duygusal, fiziksel olarak çok boyutlu gelişimine katkıda bulunarak, onları geleceğe hazırlayacak vasıfta bir bilinç ve farkındalık geliştirmek.

Misyon: Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini ve okulumuzun Malatya’nın en başarılı okullardan biri olmasını sağlamak, öğrencilerimizi akademik yönden destekleyecek eğitim- öğretim faaliyetlerini sunmak, rehberlik ve kariyer planlama hizmetimiz ile öğrencilerimizin kendini bilmesini ve tanımasını sağlamak, öğrencilerin sportif, sosyal ve kültürel gelişimini gerçekleştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz Mehmet Emin Bitlis Ortaokulundan dönüşmüş olup 2015 yılında 5 öğrencimiz Malatya Fen lisesini, 30 öğrencimiz ise anadolu lisesini kazanmıştır. 2019 LGS´de 1 öğrencimiz Türkiye birincisi olmuştur.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:200-14:30
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler: Futsal, masa tenisi, Whu-Shuu.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://biruniortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KİLTEPE MAHALLESİ BALSUYU SOKAK NO22/1 YEŞİLYURT/MALATYA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Kiltepe Mahallesi Balsuyu Sokak No:22/1 Yeşilyurt/MALATYA (Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Yanı)

Adres - KİLTEPE MAHALLESİ BALSUYU SOKAK NO22/1 YEŞİLYURT/MALATYA

Ulaşım Yeşiltepe-Afetevleri minibüs ve otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 4 km, ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.